Afvallen, aankomen of gewoon gezonder gaan eten? Samen gaan we op zoek naar de beste manier waarop jij je doelen kunt bereiken. Ik check of je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt en geef slimme tips over hoe je je eetmomenten gezonder, lekkerder en makkelijker maakt. Ik begeleid vooral veel veganisten en vegetariërs, maar iedereen is welkom! Vaak kun je de kosten vergoed krijgen van je zorgverzekering.

Stuur een mailtje naar contact(at)vegetus.nl of vul het contactformulier in.

Voedingsadvies gezond koken

“Als ik iets aan Martine vraag dan weet ik zeker dat ik op haar antwoord kan vertrouwen! Ze geeft heldere en deskundige antwoorden en adviezen. Ze geeft altijd antwoord en mocht het eens voorkomen dat ze iets (nog) niet weet dan zegt ze dat ook eerlijk. Haar antwoorden en adviezen zijn altijd onderbouwd.” – Marijke Mollema


Voedingscoaching

Heb je al allerlei diëten geprobeerd, vraag je je af of je wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt of vind je het moeilijk om betrouwbare informatie over gezonde voeding te vinden? Ik help je graag op weg naar een duurzame gezonde leefstijl waarin lekker vers eten en met plezier bewegen centraal staan.

Ik denk met je mee en geef praktische adviezen die passen bij jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. In de begeleiding is veel aandacht voor hindernissen die het moeilijk maken om je goede voornemens uit te voeren en vol te houden. Het doel is dat jij je weer lekker gaat voelen in je lijf. Als gewichtsverlies (of juist aankomen!) daar voor jou bij hoort gaan we daar aan werken, maar gewoon gezonder eten zonder focus op gewicht kan ook.

Veggie mealprep gezond eten advies

De consults doe ik online met een videogesprek zoals Skype of een geschreven chat (afhankelijk van wat jij prettig vindt). Dat kan even onwennig zijn, maar het werkt eigenlijk heel goed! Misschien heb je aan één of twee consults voldoende, maar als je langer begeleid wilt worden kan dat ook.

Ik vraag € 60,- per uur. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van voedingscoaching door een BGN gewichtsconsulent. Mijn BGN lidnummer is 4156.

Als gewichtsconsulent kan ik alleen gezonde mensen begeleiden. Als je gezondheidsklachten hebt verwijs ik je graag door naar een vegan diëtist. Neem gewoon contact op als je hierover twijfelt, dan kijken we bij wie je het beste terecht kunt.


‘Ik was op zoek naar een specifiek dieetplan voor vegan voeding met minder koolhydraten en Martine heeft me daar uitstekend bij geholpen. Ze dacht niet alleen mee over wat ik zou kunnen eten, maar paste dit ook aan aan mijn smaak en aan de winkels bij mij in de buurt. Bovendien rekende Martine ook nog eens uit wat de voedingswaarde van het voedingsplan was en ze gaf me daarbij veel praktische tips. Ik heb er veel aan gehad!’ – Alynda Kok