Ik ben een duizendpoot die met haar voeten in uiteenlopende onderwerpen staat. Gepromoveerd archeoloog, onderzoeker, receptontwikkelaar, adviseur voor industrie en horeca, blogger en voedingsdeskundige.

Tijdens mijn carrière in de academische archeologie ontwikkelde ik niet alleen mijn wetenschappelijk denken en analytische vaardigheden, maar ook een ontembare interesse in alles wat met plantaardige voeding te maken heeft.

Deze passie is inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijf waar ik ondernemers én consumenten adviseer en inspireer op het gebied van vegan kooktechnieken, producten en gezondheid. Dit doe ik door middel van workshops, lezingen en mijn websites Vegetus en Gewoon Vegan, waar ik recepten, artikelen en product-reviews deel.

Ik volg de ontwikkelingen in plantaardige voeding op de voet en experimenteer graag met bijzondere smaakmakers, eiwitbronnen, zelfgemaakte vegan kaas en ei-vervangers. Deze kennis vertaal ik vervolgens naar vernieuwende voedingsmiddelen, lekkere recepten en praktische voedingsadviezen. Mooie producten met een goed verhaal.