Zelf vleesvervangers, vegan kaas, gebak en andere verrassende gerechten leren maken? Ik organiseer regelmatig inspirerende kookworkshops met diverse thema’s en kan ook een workshop op maat verzorgen voor uw bedrijf, feest of team building. De workshops vinden plaats in uw eigen keuken of op een locatie naar keuze en kunnen worden aangepast aan het kennis en ervaring van de deelnemers, van beginner tot ervaren chef.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vegan kookworkshop

Workshop vegan kaas maken

Veganistische kaas? Het bestaat, en u kunt het zelf maken! In deze workshop leert u alle ins en outs van smaakmakers, bindmiddelen en technieken. We maken zowel snelle en makkelijke kaasjes als stoere gefermenteerde kazen, zoals cashewfondue, kaassaus op basis van groente, stevige kaas en roomkaas. Na afloop krijgt u per e-mail een boekje met alle recepten en informatie.

Vegan borrel kaasplankje workshop

Workshop seitan maken

Seitan is een zeer veelzijdige vleesopvolger op basis van tarwe. In deze workshop leert u de lekkerste vegan worsten, roerbakstukjes, ribs en burgers te maken. Na afloop krijgt u alle recepten in de mail. Na deze workshop koopt u misschien wel nooit meer een kant-en-klare vleesvervangers!

Kookworkshop en team building

Gaat jouw team de uitdaging aan om een heerlijke duurzaam buffet op tafel te zetten? Tijdens deze workshop leren jullie beter samenwerken door taken te verdelen en gebruik te maken van de kwaliteiten in het team. Je wordt creatief uitgedaagd en leert je collega’s op een nieuwe manier kennen. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met expert in verandermanagement en procesbegeleiding.

Vraag een offerte aan.

Naast workshops op aanvraag organiseer ik ook regelmatig workshops waar u zich voor kunt inschrijven via deze webwinkel. Houd daarvoor ook mijn facebookpagina in de gaten.